یک بازدید خوشمزه
گل پسرهای کلاس اولی روز دوشنبه به کارگاه پخت شکر سرخ رفته واز فرآیند پخت کف وشکر قرمز دیدن کردند.با توجه به درس علوم ،فصل گیاهان ،پسرهای باهوش پیشرویی با گیاه نیشکر آشنا شده و از نزدیک دیدند که نیشکر چه طور تبدیل به شکر قرمز میشود.آقای حسن زاده توضیح دادند نیشکرها بعد از آبگیری به دیگی بزرگ منتقل شده وبعد از ۵ساعت به شکر تبدیل میشوند و برای پخت کف ۷ساعت باید مواد داخل دیگ ها بجوشند.
۲نکته مهم که نتیجه این بازدید هدفمند بود:
روستاهای مازندران مرکز پخت محصولات نیشکر هستند.
این محصولات خاصیت دارویی دارند.از آنها میتوان به جای قند وشکر استفاده کرد.
نظرات خوانندگان
تا کنون هیچ نظری درباره این مطلب ثبت نشده است
نظر جدید