بازدید کلاس اولی ها از کارگاه کف و شکرسرخ

امروز دوشنبه ۱۹ آذر داداش های پایه اول از کارگاه  پخت کف و شکر سرخ دیدن کردند.

این بازدید با توجه به مبحث علوم درس گیاهان انجام شد .
در این بازدید دانش آموزان با نحوه ی تهیه این خوراکی خوشمزه ، فواید و مراحل آن آشنا شدند . 
همچنین دانش آموزان این خوراکی را به عنوان سوغاتی سنتی مازندران شناختند.

نیشکر  یکی از بهترین منابع انرژی زا طبیعی می باشد و خواص دارویی و درمانی بسیار زیادی دارد .

مراحل تهیه کف و شکر سرخ :

بعد از برداشت ساقه های نیشکر ، آن ها را به قسمتی از کارگاه می برند که هرگونه کثیفی ، برگ یا مواد اضافی که دارد از بین ببرند .

در مرحله ی بعد عصاره گیری انجام می شود یعنی ساقه های تمیز شده به دستگاه های خرد کن (آسیاب)  وارد می شوند .
 این ماشین ها با خرد کردن و فشرده کردن ساقه ها فشار وارد می کنند و آب میوه را  جدا می کنند .
شیره استخراج شده جمع آوری شده و به مرحله بعدی فرآیند منتقل می شود.
بعد از شفاف سازی ( حذف مواد جامد در آب میوه) آب میوه مراحل تبخیر ( مایع به گاز) را طی می کند تا آب آن کم شود و درنتیجه مایع غلیظی شبیه شربت به نام شربت نیشکر تولید می شود .

سپاسگزاریم از آقای حسن زاده مسئول کارگاه کف و شکرسرخ

نظرات خوانندگان
تا کنون هیچ نظری درباره این مطلب ثبت نشده است
نظر جدید
نام*
ایمیل
نظر*

متن تصویر*