بازدید علمی پایه پنجم
امروز دوشنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۷/۱۴ در بازدید از کارگاه و فروشگاه نان تندیر، دانش آموزان با مراحل تهیه نان سنتی از نزدیک آشنا شدند. این تجربه نه تنها جلوهای از فرهنگ و هنر غذایی ایرانی بود، بلکه فرصتی فراهم کرد تا ترکیبهای فیزیکی و شیمیایی را در عمل مشاهده کنیم ، از تغییرات دمایی و واکنشهای خمیر در مجاورت حرارت گرفته تا تأثیر ور آمدن و پخت در بافت نهایی نان.
شایان ذکر است در خلال این بازدید از مجتمع تندیر توضیحاتی در مورد چگونگی تهیه خمیر از طرف قناد محترم ارائه شده و آموزگاران مراحل انجام کار را از نظر ترکیبات فیزیکی و شیمیایی بری دانش آموزان شرح داده و آنها را با این فرآیند آشنا کردند.به این صورت ترکیب علم و زندگی و همچنین کاربرد آموخته ها در کار برای دانش آموز تشریح گردید.
علم در دل زندگی روزمره، با عطر نان داغ و گرمای تنور تقدیم شما
نظرات خوانندگان
تا کنون هیچ نظری درباره این مطلب ثبت نشده است
نظر جدید