علوم (96/8/23)
1- به تبدیل یک ماده از حالت مایع به جامد چه می گوییم؟
الف) تبخیر ب) ذوب ج) انجماد
2- اگر بستنی را از یخچال در بیاوریم و در هوای اتاق بگذاریم، چه تغییر حالتی اتفاق می افتد؟
الف) ذوب ب) انجماد ج) تبخیر
3- اگر درب الکُل را باز بگذاریم، چه اتفاقی می افتد؟
الف) انجماد ب) تبخیر د) ذوب
4-کدام یک از راه های نگهداری موادّ غذایی است؟
الف) خشک کردن ب) ترشی و شور کردن
ج) مربا و کمپوت درست کردن د) همه ی موارد
5- کدام یک از موارد زیر در گروه غلات و نشاسته قرار دارد؟
الف) خرما ب) حبوبات ج) آرد گندم د) زیتون
6- میوه و سبزیجان سرشار از ............. هستند.
7- جمع آوری اطلاعات از طریق گفتگو با کارشناسان و متخصصان .............. نام دارد.
8- برای صحبت کردن، فکرکردن، کار کردن به ................ نیاز داریم.
9- برای غوّاصی زیر آب به چه کپسولی نیاز داریم؟ ........................
10- مراحل روش علمی را به ترتیب نام ببرید.